LPG Cellu M6 Integral


     LPG – 8-мо поколение – CELLU M6  INTEGRAL 2 със специални накрайници за лице Ergolift и тяло Ergodrive. Отлични резултати в борбата с целулит, мазнини и отпусната кожа :

  • 70% по-бързо разграждане на мастните клетки,

  • 240% по-голямо производство на колаген,

  • 140% по-голямо производство на еластин!

     Открита през 1986 г. от LPG, техниката на клетъчна стимулация, наречена ендермология, спомага да се третира по 100% естествен начин преобразуването на съединителната тъкан за козметични или терапевтични цели. С апаратите от осмо поколение на LPG и новия Ергодрайв работен модул се удвоява стимулацията за изгарянето на мазнини. Резултатите са научно доказани!

     Процедурите за тяло се осъществяват от т.нар. накрайник Ergodrivе, който се върти на 180 градуса и позволява задоволително обхващане на тъканта. Бедрата от външната до вътрешната страна се третират само с едно, непрекъснато движение. За времето на една процедура се обработват 2 пъти повече области на тялото, в сравнение с използване на терапевтична глава от предишни поколения endermologie апарати.

 

 

  • 50 % по-голям обем на камерата за повече ефикасност
  • независими моторизирани ROLL (патент на LPG) за висока точност на обработка
  • екран за контролиране, вградени команди и въртяща се глава за по-голям комфорт при използване
  • 4 завъртания на ролките за прецизни резултати: премахване, изгаряне, изсмукване, заздравяване, оформяне, изглаждане

 

 

Mobilift

Нововъдението за лице е накрайника Ergolift. 
   Благодарение на него клетъчната стимулация се увеличава 3 пъти. Това е единствената в света механична техника с научно доказано увеличаване на хиалуроновата киселина с 80 %. Резултатите са категорични: с 43% намалява дълбочината на бръчките, постига се 53% стягане на кожата, мазнините се редуцират с 48%. Кожата е обновена и по-стегната,бръчките са изгладени, двойната брадичка е прибрана.

 

    Работата на накрайника се изразява в механично стимулиране с две измерения: вертикално (последователно всмукване), за да се получи различна дълбочина на действие върху кожата и хоризонтално (удряне на клапети) за регулиране на масажа върху третираната клетка.