LPG Alliance – нов Патент в борбата за натурална красота


   За нас е изключително удоволствие да ви представим най-новия апарат в семейството на LPG Endermologie – LPG Alliance Premium! Последно поколение, нова технология, нов Патент в борбата с целулит и мастни натрупвания. Механизмът на въздействие на Alliance е напълно различен, подобрен и с доказано по – бързи резултати от всички предишни поколения LPG.  

    

 

 

        New 

 

 Alliance

    

    technology

 

 

 

 

71%

ПЛЪТНОСТ

-5,2см

ПО-МАЛКО МАЗНИНИ

67%

ИЗГЛАЖДАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА

След 3 процедури, 71% от жените отчитат подобрение в плътността на кожата им*

След 12 процедури, обиколката на талията 

намалява с -5,2см*

След 3 процедури, 67% от жените отчитат

изглаждане на портокаловия ефект върху

кожата им*

Кое е различното при LPG Alliance и какво въздействие има?

 

  Терапевтичната глава на Alliance е с нов Патент в борбата срещу целулит и премахване на мазнини. Състои се от 1 ролка и 1 клапета,  които достигат в дълбочина 25 % повече, отколкото всички предишни LPG апарати, които работят с 2 ролки, но без наличие на клапета. Ролката стимулира биологичните рецептори на адипоцитите (мастните клетки), а клапетата захваща контролирано и в дълбочина голямо количество тъкан. Чрез тези механични техники се осъществява клетъчната стимулация (ендермология) безболезнено, безопасно и напълно неинвазивно:

 https://www.endermologie.com/en/

  Най-отличителните нови функции на апарата с нов Патент са комбинацията от 2 технологии, научно одобрени, които работят едновременно и в синхрон:

 • освобождаване на натрупаните мазнини

 • подобряване състоянието на кожата

    Една терапия за отслабване и Анти Ейдж. 3 действия в една процедура:

 • Премахване на локализирани и устойчиви мазнини 

 • Изглаждане на портокаловата кожа

 • Стягане на кожата (стимулира се производството на хиалуронова киселина, колаген и еластин). В предишните поколения LPG апарати – https://www.premiumstudio.bg/lpg-integral/ тези функции се изпълняваха последователно, една след друга. С LPG Alliance те работят едновременно, което прави процедурата много по-ефективна и за по-кратко време.

  LPG Alliance e първия интелигентен LPG апарат. В терапевтичната глава има вграден сензор Alliance skin identity, позволяващ сигурна и прецизна обработка на кожната тъкан, според индивидуалната нужда на клиента. Могат да се обработят няколко зони в 1 процедура, която може да има минимално време 5 минути и максимално 40 мин. Времетраенето на 1 зона варира според нейния обем и мастни натрупвания: 

 • ръце, колене, талия, прасци – между 5 и 10 минути

 • предни, задни и вътрешни бедра – между 5 и 15 минути

 • корем – между 5 и 20 минути

 • седалище, гръб – между 10 и 15 минути

 • брич – между 10 и 20 минути

 

За лицето

    Кожата започва да се отпуска и губи плътността си с времето, създавайки бръчки и несъвършенства, най-вече на лицето, шията, деколтето и ръцете. Други външни фактори като слънце, стрес, тютюн или дори замърсяване могат да ускорят появата на бръчки.

 

Естествено решение

  Моторизираните клапети действат като истинска фитнес тренировка за кожата, пробуждат естествения синтез на основните подмладяващи компоненти. Това клетъчно стимулиране помага на фибробластите (подмладяващи клетки) да стимулират производство на колаген (плътност), еластин (гъвкавост) и хиалуронова киселина (хидратация), естествено присъстващи в кожата ни. 

  Патентованата LPG® терапевтична глава упражнява микропулсации върху повърхността на кожата, за да я стимулира и напълно реактивира процеса на синтез на фибробласти:

 • производството на нов, добър колаген и естествена хиалуронова киселина (+ 80% *) дава на дермата обратно част от обема си и по този начин „повдига“ дъното на бръчицата.

 • синтезът на еластин (+ 46% *) прави кожата по-гъвкава и по-устойчива на множество мускулни микроконтракции, които често са причина за „мимически бръчки“.

 

Различни по природа

      След повече от 30 години опит и научни изследвания, LPG® създава нов патент, който да контролира всички тези естествени механизми в едно единствено лечение. За разлика от много техники, предлагани на пазара, LPG® endermologie предлага 100% естествена алтернатива:

 • стимулира латентната клетъчна активност в кожата ни, за да се бори с всички неестетични прояви (бръчки, отпусната кожа, локализирана резистентна мастна тъкан и др.).