ALMA SHR ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ


      Alma Soprano ICE – Най – добър лазер за епилация за 2015 г. в световен мащаб , част от семейството на Alma lasers, които са световен лидер в производството на медицински лазери. Отговарят категорично на условията за безопасност и ефективност и се използват в хиляди центрове по целия свят. Компанията притежава над 65 сертификата, регистрирани във FDA.

www.almalasers.com

SHR патентована технология.

    Революция в лазерната епилация, разработена да премахне нежеланото окосмяване по – бързо и по – безболезнено от всякога !!! Soprano ice с иновативна функция за премахване на космите като използва диоден лазер, базиран на дължината на вълната на Александритния 755 nm  ,което представлява отлична абсорбация на енергия от меланиновия хромофор. Накрайника е с интегрирана охлаждаща система, която неутрализира дискомфорта от подаваната енергия и постепенно натрупване на енергийни единици, което прави невъзможен риска от изгаряне, който съществува при лазери, които работят на принципа на еднократно изстрелване на висока доза енергия. Това охлаждане не намалява енергията, която прониква в дермата, където се третират космените фоликули и съответно не влияе отрицателно върху ефективността. Идеално решение за всеки фототип и цвят на косъма. Характеристиките му позволяват да работи до 10 Hz в секунда, което представлява най – бързото време за лечение в света.

Процедурите се прилагат:

  • без значение от цвета на кожата или сезона (параметрите се съобразяват с това);
  • за всякакви косми, дори и по – светли, без бели;
  • чувствителните зони се третират без дискомфорт и болка;
  • с доказана безопасност;
  • с доказана клинична ефикасност;

   SHR технологията доставя ниски дози енергия, чрез непрекъснати движения, стигащи до космения фоликул. Лазера е в постоянно движение и подаването на енергия е многократно, в сравнение с традиционните лазери за епилация, които използват единица висока доза енергия към космения фоликул, завършваща едновременно с болка и евентуални изгаряния. Методът за епилация SHR представлява иновативна технология за лесна и перманентна лазерна епилация, без да наранява околната тъкан. Усещането от SHR е като допир приятна топлина, галеща обработваната зона.

   Alma Soprano предлага най – ефективната и безопасна лазерна епилация към момента .