ЗА НАС


    В Премиум студио ще намерите приятелска обстановка, отлично обучени терапевти и първокласна, с гарантиран произход апаратура, отговаряща на Световни стандарти за качество, безопасност, сертифицирана, и доказала името си на пазара. Процедурите, които сме избрали в портфолиото са строго профилирани в грижа за тялото и лицето. Тези от вас, които ни познават знаят, че при нас са намерили комфорт, спокойствие, отлично и приятелско отношение, високо качество на предлаганите услуги в уютна атмосфера. А всички останали, заповядайте, за нас ще бъде истинско удоволствие да ви посрещнем!

    Преди да започнем да работим, уточняваме целите и възможните резултати. Работим заедно с вас и ви даваме препоръки за максималната ви ангажираност в търсене на идеалния резултат. Винаги обсъждаме вашите желания и споделяме нашите виждания за тяхното осъществяване. От изключителна важност е да спазвате насоките, които ви дава терапевта, както и да ни информирате за вашия дневен режим, хранене, здравословно състояние и всичко останало, което има отношение към курса ви на терапия. Има фактори, които влияят по пътя към мечтаните цели, затова е редно и задължително да обсъждате с нас всяка промяна или събитие настъпили на по – късен етап след стартиране на избраната от вас терапия – лечение на целулит и подкожни мазнини, епилиране на тялото и др.

    В допълнение ви уведомяваме, че непосредствено пред студиото има обществен паркинг с целодневно свободни места за паркиране, което спестява допълнителни ангажименти с намиране на свободно място или почасово заплащане. 

Работно време:
Понеделник до събота от 09:00 – 19:30
Неделя – почивен ден

                                                                                                                         С Уважение     Албена Укова ( Управител и Тренер на LPG за България)