ЗА НАС


    В търсене на подходящо място за терапии, където качеството на услугите, комфорта и отношението към клиента работят в синхрон, се роди идеята за Премиум студио. Ние представляваме място, в което сме подбрали селективни процедури за лице и тяло. Наличие на първокласна и с гарантиран произход апаратура, отговаряща на Световни стандарти за качество, безопасност, сертифицирана и доказала името си на пазара. При нас ще намерите процедури за оформяне, стягане, отслабване и моделиране на тялото и лицето. Предлагаме също и най – иновативния метод за епилация на лице и тяло. Процедурите, които сме избрали в портфолиото са строго профилирани в грижа за тялото и лицето, не предлагаме набор от безброй услуги, но с гордост мога да заявя, че имаме прекрасно обучени и квалифицирани терапевти за работа с наличната ни апаратура. Тези от вас, които ни познават знаят, че при нас са намерили комфорт, спокойствие, отлично и приятелско отношение, високо качество на предлаганите услуги в уютна и изискана атмосфера. А всички вие бъдещи наши клиенти – заповядайте, аз заставам твърдо зад думите си, гарантирам ви прецизност и висок професионализъм! 

    Преди да започнем да работим, уточняваме целите и възможните резултати. Работим заедно с вас и ви даваме препоръки, за максималната ви ангажираност в търсене на идеалния резултат. Винаги обсъждаме вашите желания и споделяме нашите виждания за тяхното осъществяване. От изключителна важност е да спазвате насоките, които ви дава терапевта, както и да ни информирате за вашия дневен режим, хранене, здравословно състояние и всичко останало, което има отношение към курса ви на терапия. Има фактори, които влияят по пътя към мечтаните цели, затова е редно и задължително да обсъждате с нас всяка промяна или събитие настъпили на по – късен етап след стартиране на избраната от вас терапия – лечение на целулит и подкожни мазнини, епилиране на тялото и др.

    В допълнение ви уведомяваме, че непосредствено пред студиото има обществен паркинг с целодневно свободни места за паркиране, което спестява допълнителни ангажименти с намиране на свободно място или почасово заплащане. На разположение са индивидуални съблекалня и баня за вашите нужди.

Работно време:
Понеделник до събота от 09:00 – 19:30
Неделя – почивен ден

                                                                                                                         С Уважение     Албена Укова

                                                                                                                                                                                                            / Управител /