LPG – 40 години опит в лечението на целулит и елиминиране на устойчиви мазнини


LPG е френска компания, създадена преди повече от 40 години, с множество патенти, като процедури с апаратите LPG се извършват в над 110 страни по целия свят. Ефективността и безопасността на процедурите са базирани от опита на над 60 милиона терапии, които се извършват годишно. LPG Ендермология е наука за клетъчната стимулация, която напълно естетствено спомага за преобразуването на съединителна тъкан за козметични или терапевтични цели. LPG стимулира фибробластите (специални кожни клетки, разположени в дермата) да произвеждат колаген, еластин и хиалуронова киселина , с което подновяват състоянието на кожата отвътре навън.

Производството и елиминирането на мазнини се осъществява на три нива – взаимодействие между мастни клетки, лимфа и кръвообращение. LPG въздейства върху този процес – стимулира адипоцитие (мастните клетки), реактивира естественото разграждане на мазнини, отвежда ги от тялото и укрепва състоянието на кожата като възвръща или поддържа нейната плътност и еластичност.

Целулитът, който засяга 90 процента от жените, дори и тези без излишни килограми и натрупвания е резултат, както от съхранение на ненужно количество мазнини в адипоцитите, така и от прекомерно задържане на вода в тялото. С нарастване обема на адипоцитите, съединителната тъкан, която ги свързва, деформира повърхността на кожата. Образува се така наречената портокалова кожа. В същото време лимфната циркулация е блокирана и токсините се натрупват. Вече имаме целулит.

Независимо дали проблема е свързан с прекомерно количество мазнини, целулит или отпусната кожа, LPG има решение с патентовани протоколи за работа, които се използват от обучени терапевти и гарантират ефективност.