Вижте кои знаменитости използват LPG терапия


За патентованото лечение на Липомасажа в Ендермологията се говори ежедневно и по целия свят. Вероятно сте забелязали и други наши статии за обширната история на основателя Луис Пол Гито и различните контролни списъци, които предоставя, за да ви покаже колко полезна може да бъде тази революционна терапия. Всъщност, може би сме луди, за да го аплодираме толкова много. Вие, като потребител, имате причина да бъдете подозрителни към всеки  процес, който твърди, че може да намали целулита и да стегне отпуснатата  кожа. Стотици продукти, които се рекламират за обезкуражаващи суми пари, предлагат на хората да пробват и да видят дали претенциите са верни.  Богати и известни знаменитости, се доверяват на LPG терапия , за да изглеждат блестящо. Ето и част от тях….

 

Снимка от The place2

АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ
Известна със своята грация и изящен външен вид, Джоли използва Липомасажа и до днес, за да избегне риска от поява на целулит. Средата и начина й на живот не биха допуснали подробност като портокалова кожа да  присъства  под никаква форма. Всички виждаме, че наистина е безупречна.

 

Снимка от Pinimg

МАТЮ МАККОНАХИ
LPG не носи никаква отговорност за неустоимото южняшко привличане на този актьор, но определено има заслуга към  неговото атлетично тяло. Макконъхи е един от мъжете, които нарушават  вековния мит, че лечението с LPG е само за дамите. И това е игра на мъже, момчета! Ако фитнес залата не се грижи добре за устойчивите мазнини, нека обучения терапевт да ви даде това чрез липо масажа.

 

Снимка от Pinimg

ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС
Малко звезди могат да се похвалят с хубава кожа и изваяно тяло, като на J-Lo. Тя полага неимоверни усилия да поддържа здравословна диета и хармонично тяло, но и това не е достатъчно за пълно съвършенство. За малките несъвършенства , малката й тайна е LPG…

Снимка от Wallpapersdsc

ПЕНЕЛОПА КРУС

 Очевидно е, че има тайна зад цялото това холивудско съвършенство, което познаваме и обичаме. Крус прилага LPG процедури  в продължение на много години. Тя има собствена машина у дома си  и прави сесии за намаляване на мазнините няколко пъти седмично. Вземете урок от нейната упоритост! Ако искате  да изглеждате като звезди, трябва да положите някакво звездно усилие!

Снимка от Everythinggirlslove

ТАЙРА БЕНКС
От „Принцът на Бел-Еър“ до „Следващия топ модел на Америка“, Бенкс е в очите на обществеността. Когато сте лице в телевизията, бързите приготовления за прекалено многото срещи и коктейли късно вечер са изключително важни. Как се грижи Тайра за тялото си? Тя избира лечение с липомасаж. Възможно е тази звезда да не може да претендира за собствена машина като Круз, но е нейн  верен потребител. 

Снимка от Mischiefmagazine

БИОНСЕ
Queen bey е една от любимите знаменитости на всички времена. Ако някога сте се чудили как тази звезда поддържа фигурата си толкова фина дори по време и след бременност, Endermologie и LPG терапията имат своя принос. Ако и вие очаквате вашето бебе или вече го имате, поинтересувайте се от LPG терапиите в този деликатен етап от живота ви.

Снимка от Healthfitnessrevolution

СИЛВЕСТЪР СТАЛОУН
Сталоун използва LPG  за лечение на белези и мускулна умора, които са следствие от дългогодишната му кариера с каскади и екшън сцени. Освен за премахване на  мазнини и по – стегната кожа, LPG работи за отпускане на мускулите след интензивно натоварване и преумора. Към основните протоколи са добавени спа терапии и ендермопунктура, които създават усещане за превъзходно отпускане и  релаксиране. 

Снимка от Fastly

БРИТНИ СПИЪРС
Бритни е направила списък от грешки в публичното пространство, които почти унищожават кариерата й в средата на 90-те, но тя е била и ще бъде идол на много момичета и жени, нейни последователки и фенки. LPG присъства в нейната грижа за тялото, а то определено не остава незабелязано…